Skapad:2014-10-01 13:04:00

Bibelns änglar är varken söta eller överströdda med glitter. De liknar mer elitsoldater i strid, brandsoldater på höga stegar och världens största kyrkokör. Änglarna i bibeltexterna deltar i Guds kamp mot ondskan.

Läs Maria Klasson Sundins tankar inför helgen >>

Skapad: 2012-05-16 10:30:00

Här hittar du allt du behöver veta om dop. Boka dop, vanliga frågor och svar, dopgudstjänsten, tips på psalmer, checklista, dopgåvor med mening, dopets symboler och mycket annat. Välkommen - i kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.

Läs mer om dop!

Skapad: 2011-02-27 09:15:00

Retreat är en chans att för några dagar leva i en avskildhet och stillhet som ger livet nytt djup. Retreatens form skapar utrymme för andlig närvaro och att lyssna inåt till sina egna tankar. Ofta ligger retreatgårdarna i naturskön miljö och många väljer att spendera mycket av den tysta tiden med vandringar i omgivningen.

Tips och kontaktuppgifter!

Foto: Magnus Aronson/IKON

Skapad:2009-06-03 15:00:00

Går ni i giftastankar och vill vigas i Svenska kyrkan? Läs om hindersprövning, vigselsamtal och hur kan ni utforma en personlig vigsel. Visste ni förresten att 17 249 par vigdes i Svenska kyrkan under förra året, så ni är i gott sällskap!

Om att vigas i Svenska kyrkan >>

Händer i helgen

Här hittar du kyrkoårets alla bibeltexter >>