Fråga prästen

Foto: IKON

Tjänsten Fråga prästen är tillfälligt stängd för att återkomma i förändrad form. Under tiden är du välkommen att här ta del av tidigare frågor och svar om kristen tro, Bibeln och Svenska kyrkan.

Tjänsten "Fråga prästen" tillfälligt stängd

Skapad: 2011-06-17 10:35:00

Tjänsten Fråga prästen har uppehåll. Efter att ha haft tekniska fel och problem med bemanning ser vi nu över konceptet Fråga prästen. Föroppningsvis kan tjänsten öppna igen i förändrad form under 2014.

Behöver du kontakta en präst akut ta kontakt med din lokala församling (dagtid) eller ring 112 Jourhavande präst (21-06).

För frågor av mer allmän praktisk karaktär kan du mejla Svenska kyrkans informationsservice, eller ringa på tfn 018-16 96 00.

Söker du svar?

Skapad: 2009-06-22 00:00:00

Tänk på att svaret på din fråga kan finnas bland tidigare ställda frågor på webbplatsen. Du kan använda kategorierna längre ned på sidan som hjälp att hitta till rätt område.

Har du frågor till en präst eller en diakon kan du också ta kontakt med en präst i din församling.
Kontaktuppgifter hittar du här.

Behöver du akut hjälp eller stöd från Svenska kyrkan klicka här:
Så kan kyrkan stötta dig