Foto: Pexels

Kyrkan on Tour

Nyhet Publicerad Ändrad

Församlingens medarbetare gör i sommar en byasväng under vilken det ordnas olika trevliga aktiviteter i samarbete med föreningar i Lövångerbygden. Tisdagar kl 12-15, 18/6 Svarttjärn, 25/6 Vebomark, 2/7 Uttersjön, 9/7 Hökmark. Massor av kostnadsfria avtiviteter för hela familjen!

Tisdagar mellan kl. 12:00 - 15:00

  • 18 juni vid Svarttjärns bönhus i samarbete med Svarttjärns EFS-förening
  • 25 juni vid Lundbergska gården i Vebomark i samarbete med Vebomarks hembygdsförening 
  • 2 Juli vid Uttersjöns byastuga i samarbete med Uttersjöns byaförening
  • 9 Juli vid Hökmarks gamla skola i samarbete med Hökmarks byaförening

Ni missar väl inte dessa tillfllen? Trevliga aktiviteter för alla åldrar i några av byarna omkring Lövånger. Alla aktiviteter är gratis! 

Ett pop up café med våfflor, kaffe och saft kommer finnas på alla ställen ( i Vebomark finns även glass). Kaffe/ te och våffla 60kr, Saft och våffla 40kr ( barnpris), extra våfflor 20kr/st. 

Ansiktsmålning, såpbubblor och uteleksaker. 

Samarbetsstationer för små och stora, lägg ”livspusslet”, bolla det viktigaste i livet, var med och klä ett böneträd i byn. Överraskning till barnen som testat alla stationer.

Pilgrimsvandring erbjuds och den startar kl.14.00 med utgångspunkt från vardera samlingslokal. Välkommen att gå med på en 40-50 minuter lång vandring i grupp med korta stopp där ledaren delar tankar utifrån en pilgrims sju nyckelord. Kan du inte promenera med så kan du ändå få ta del av pilgrimens sju nyckelord i textform. 

Fairtradeförsäljning, ett litet utbud av de varor som vanligtvis säljs på Annagården följer med ut på turnén. Te, kaffe, kakao, choklad, hantverk mm. Betalas via swish eller med jämna pengar. 

Varmt välkomna till dagar som vi tillsammans formar! 

Ps. missa inte heller sommarens byagudstjänster i Bissjön, Blacke, Broträsk, Bjuröklubb, Munkviken och Vallen, se kalendern nedan. Där hittar du även alla övriga gudstjänster och evenemang!

Kalendern

Det händer mycket i våra församlingar. Här får du en sammanställning av händelser baserat på datum.