Mötesplats - gör uppehåll

Nyhet Publicerad Ändrad

Församlingstidningen Mötesplats kommer inte att tryckas och delas ut under 2024. Läs mer...

På grund av sjukdom kommer inte Mötesplats att komma ut under 2024. Det finns en möjlighet att det kommer en sommar och en julbilaga som kan hämtas i kyrkor och församlingshem och läsas på hemsidan.

OBS Vinnarna av korsordet ”Advent 2023” kommer att presenteras på hemsidan.

Under året kommer en utvärdering av församlingstidningen att göras. Har du åsikter och tankar om Mötesplats som du vill dela med redaktionen och ansvarig utgivare Björn Wiksten så kan du använda formuläret nedan eller skicka ett mail eller brev.

hudiksvall.anmalningar@svenskakyrkan.se (märk ämnesraden med Mötesplats)

Hudiksvallsbygdens församling
Box 1022
824 11 Hudiksvall

Kryssa för alternativet (du kan kryss för flera) och skriv gärna med egna ord i textrutan vad du tycker och tänker om Mötesplats. Det går bra med både ris och ros och hjälper oss att utvärdera tidningen inför 2025. Kort fakta: Mötesplats kommer ut 4 gånger per år och innehåller information om församlingens verksamhet och tar upp ämnen som sorg, miljö, ensamhet, hopp osv. Tidningen riktar sig främst till 50+ men har även med artiklar om församlingens barn, konfirmand och ungdomsverksamhet. I tidningen kan kyrkogårdsförvaltningen också informera om sådant som är viktig information till boende i församlingen. På hemsidan hittar du äldre nummer av Mötesplats.

Jag läser församlingstidningen Mötesplats