Två bebisar som ligger på mage och tittar på varandra.
Lyssna

Kyrkis

Kyrkis är vår öppna förskola för dig som är hemma med barn och vill träffa andra barn och vuxna för samvaro, fika, sång, lek och pyssel.

Måndagar och torsdagar 9.30–12.00 i Kyrkans allrum, Morgongåva.

Lek och umgänge för barn på 0–5 år och deras vuxna. Vid tiotiden fikar vi, mot en frivillig avgift. En stund senare samlas vi på golvet och har sångstund. Ingen föranmälan – det är bara att komma! Under skolloven har Kyrkis uppehåll.

Kyrkis har en egen Facebooksida, Kyrkis i Morgongåva, Vittinge församling, samt en chatgrupp i Messenger för direkt info.

Familjecentral logotyp

Kyrkis är basen för Vittinge-Morgongåvas familjecentral.

Familjecentralen

Kyrkis är från och med vårterminen 2023 basen för Vittinge-Morgongåvas familjecentral, som vill vara ett stöd för dig som förälder, blivande förälder eller annan vuxen som har nära kontakt med barn. På Kyrkis har du chans att träffa bland andra BVC-sjuksköterskor, barnmorskor, familjebehandlare, tandläkare och bibliotekarier.

Besök på Kyrkis under våren

Tors 5/9  Familjeteamet
Mån 9/9  MVC
Tors 19/9  Dietist
Mån 23/9  Familjecentralens dag
Tors 3/10  Familjeteamet
Mån 7/10  BVC
Mån 14/10  Folktandvården
Mån 11/11  Läsprojekt
Mån 18/11  Familjerådgivningen
Tors 28/11  Familjeteamet
Mån 2/12  BVC

Amanda Vadian

Barnledare (vik), Vittinge församling

Mer om Amanda Vadian

Vikarierar i barnverksamheten under Oliver Vadians föräldraledighet.

Oliver Vadian

Komminister, Vittinge församling

Mer om Oliver Vadian

Präst med särskilt ansvar för barn och unga. Det är Oliver du ska kontakta om du har frågor om Kyrkis, Kyrkhäng, lovaktiviteter, familjegudstjänster eller konfirmation. Han har även vanliga prästuppgifter, som gudstjänster, dop och begravningar. För närvarande föräldraledig (t.o.m. 12/1 -25).