grönsaker med KRAV-märke
Lyssna

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Matsedel v 1

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Rotsaksbiff med Potatisgratäng  
Fredag: Kebab&Ris samt Vitlöksdressing

Matsedel v 2

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stekt Korv och Makaroner
Torsdag: Kyckling/RödCurry/Kokos/Ris
Fredag: Köttbullar i Gräddsås/Potatis/Lingon/Pressgurka

Matsedel v 3

Måndag: Pasta Bolognese
Tisdag: Sprödbakad fisk med Potatis och Kalla Såsen
Onsdag: Currywurst med Ris
Torsdag: Morotssoppa Med Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Stekt Kyckling med rostad Potatis och Bea

Matsedel v 4

Måndag: Pasta/Skinksås
Tisdag: FiskGratäng/Potatis/Gröna Ärtor
Onsdag: Indisk Daal och Ris
Torsdag: Köttfärssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Potatisbullar/Bacon/Lingonsylt

Matsedel v 5

Måndag: Korvstroganoff och Ris
Tisdag: Laxfrestelse och Citronmajjo
Onsdag: Thaigryta/Fläsk/Ananas/Ris
Torsdag: Pasta/Tomat/Ostsås
Fredag: Nuggets med Rostad Potatis och Dinosås



Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.

Med reservation för förändringar.