KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.
Vårt KRAV-märkta kök
Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.
Matsedel v 45
Måndag: Korv&Pastalåda
Tisdag: Fiskköttbullar med Potatis och Kalla såsen
Onsdag: Kebabgryta och Ris
Torsdag: Morotssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Kyckling/Rostad Potatis/Dinosås
Matsedel v 46
Måndag: Korv/Stekt potatis/Gurkmajjo/Rostad Lök
Tisdag: Sprödbakad Torsk med Ris och Remoulad
Onsdag: Gulaschgryta och Potatis
Torsdag: Vegetarisk Biff och Nudlar samt Sirachamajjo
Fredag: Tacofredag
Matsedel v 47
Måndag: Pasta med Skinksås
Tisdag: Husets Fiskgratäng med Potatis och Citron
Onsdag: Chili Con Carne och Ris
Torsdag: Redd Grönsakssoppa/Bröd/Påplögg/Frukt
Fredag: Köttbullar och Makaroner
Matsedel v 48
Måndag: Korvstroganoff med Ris
Tisdag: Krämig Laxpastagratäng
Onsdag: Klassisk Köttgryta och Potatis
Torsdag: Pannkakor och Sylt/Bröd/Kaviar/Frukt
Fredag: Chicken Ala King och Bulgur
Matsedel v 49
Måndag: Köttbullar&Mos samt lingonsylt och Pressgurka
Tisdag: Thaifiskgryta o Nudlar
Onsdag: Potatisbullar/Lingonsylt/Keso
Torsdag: Krämig Tomatsoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Hulkenpasta/Spenat/Parmesan/Creme Fraiche
Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.