grönsaker med KRAV-märke
Lyssna

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Matsedel v 45

Måndag: Korv&Pastalåda
Tisdag: Fiskköttbullar med Potatis och Kalla såsen
Onsdag: Kebabgryta och Ris
Torsdag: Morotssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Kyckling/Rostad Potatis/Dinosås

Matsedel v 46

Måndag: Korv/Stekt potatis/Gurkmajjo/Rostad Lök
Tisdag: Sprödbakad Torsk med Ris och Remoulad
Onsdag: Gulaschgryta och Potatis
Torsdag: Vegetarisk Biff och Nudlar samt Sirachamajjo
Fredag: Tacofredag

Matsedel v 47

Måndag: Pasta med Skinksås
Tisdag: Husets Fiskgratäng med Potatis och Citron
Onsdag: Chili Con Carne och Ris
Torsdag: Redd Grönsakssoppa/Bröd/Påplögg/Frukt
Fredag: Köttbullar och Makaroner

Matsedel v 48

Måndag: Korvstroganoff med Ris
Tisdag: Krämig Laxpastagratäng
Onsdag: Klassisk Köttgryta och Potatis
Torsdag: Pannkakor och Sylt/Bröd/Kaviar/Frukt
Fredag: Chicken Ala King och Bulgur

Matsedel v 49

Måndag: Köttbullar&Mos samt lingonsylt och Pressgurka
Tisdag: Thaifiskgryta o Nudlar
Onsdag: Potatisbullar/Lingonsylt/Keso
Torsdag: Krämig Tomatsoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Hulkenpasta/Spenat/Parmesan/Creme Fraiche

 

Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.