KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.
Vårt KRAV-märkta kök
Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.
Matsedel v 1
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Rotsaksbiff med Potatisgratäng
Fredag: Kebab&Ris samt Vitlöksdressing
Matsedel v 2
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stekt Korv och Makaroner
Torsdag: Kyckling/RödCurry/Kokos/Ris
Fredag: Köttbullar i Gräddsås/Potatis/Lingon/Pressgurka
Matsedel v 3
Måndag: Pasta Bolognese
Tisdag: Sprödbakad fisk med Potatis och Kalla Såsen
Onsdag: Currywurst med Ris
Torsdag: Morotssoppa Med Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Stekt Kyckling med rostad Potatis och Bea
Matsedel v 4
Måndag: Pasta/Skinksås
Tisdag: FiskGratäng/Potatis/Gröna Ärtor
Onsdag: Indisk Daal och Ris
Torsdag: Köttfärssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Potatisbullar/Bacon/Lingonsylt
Matsedel v 5
Måndag: Korvstroganoff och Ris
Tisdag: Laxfrestelse och Citronmajjo
Onsdag: Thaigryta/Fläsk/Ananas/Ris
Torsdag: Pasta/Tomat/Ostsås
Fredag: Nuggets med Rostad Potatis och Dinosås
Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.