Foto: John Fahlnaes

Edens Kulle är nu invigd

Nyhet Publicerad

Vilken invigningsdag! Tack alla ni som kom och gjorde invigningen och välsignandet av Edens kulle till en sån speciell, festlig, andlig och högtidlig stund! 

En blomsterparad med korset och svenska flaggor i täten inledde invigningen. Väl uppe på själva kullen blev det bandklippning med pastoratskyrkorådets ordförande Brita Dermark och Rima från Solbacken. Sen var det dags för kyrkoherde Peter Bratthammar att invigningstala. Margaretha Josefsson ledde den fina välsignelsegudstjänsten som mynnade ut i att kyrkoherden bestänkte Edens kullen med välsignat vatten. 

Intresset för invigningen var stort, liksom spannet över generationsgränserna. Här var gott om barn i förskoleåldern, men även många seniorer och alla åldrar däremellan. Precis som det ska vara i kyrkans värld, dit alla alltid är välkomna! Under dagen arrangerade Active Friskvård olika aktiviteter för både vuxna och barn, allt med hälsa och friskvård i fokus. 

I och med dagens invigning har centrala Landvetter fått ännu en trevlig plats för alla människor att vara på. Här kan barn leka, vuxna umgås (och träna!), alldeles bakom församlingshemmet. 

Klicka gärna här så får du ta del av vad Härryda-Posten skriver om invigningen.