Tre flickor tittar busigt upp bakom en kyrkbänk.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Vi söker en pedagog till Sankt Olovs församling

Publicerad Ändrad

Har du också hört det där om att barnen och ungdomarna är det viktigaste vi har - för de är framtiden? Kanske har du till och med sagt det själv. Bra, för det är ju sant! Men vad som också är sant är att de samtidigt är nutiden, precis som du och alla andra i dagens samhälle. Vi behöver din ansökan senast 5 maj 2024

Det här är en pedagogtjänst som har sitt huvudfokus på barn- och familjeverksamheten i församlingen, med tro och gemenskap i olika verksamheter. Tillsammans med övriga medarbetare, anställda och ideella, får du forma och utveckla meningsfulla mötesplatser där barn och familjer känner sig sedda, välkomnade och bekräftade. 

Vi söker...

... en person med fingertoppskänsla och har lätt att skapa förtroende som underlättar för dialog med människor, både enskilt och i grupp. Om du trivs bland barn i alla åldrar och vet värdet av att både ta emot och ge förtroenden, är  nyfiken, har förmågan att se när du ska följa upparbetade stigar och när det är läge att trampa upp nya – Då kan det vara dig vi söker!