Sopplunch

Våra hemlagade soppor serveras med bröd, smör och ost samt kaffe/te och kaka. Välkommen till våra soppluncher i Svedala församlingshem, torsdagar kl. 11.30-13.

Meny för kommande veckor


Vecka 4, 25 jan:
Asiatisk kycklingsoppa

Vecka 5, 1 feb: Rotsellerisoppa

Vecka 6, 8 feb: Broccolisoppa

Vecka 7, 15 feb: Fisksoppa

Vecka 8, 22 feb: Potatis och purjolökssoppa

Vecka 9, 29 feb: Tomatsoppa med aprikoser

Vecka 10, 7 mars: Köttfärssoppa

Vecka 11, 14 mars: Blomkålssoppa

Vecka 12, 21 mars: Morotssoppa

Vecka 13, 28 mars: SKÄRTORSDAG | Ingen soppa!

Vecka 14, 4 april: Bönsoppa

Vecka 15, 11 april: Svampsoppa

Vecka 16, 18 april: Linssoppa

Vecka 17, 25 april: Gulaschsoppa med köttfärs

Vecka 18, 2 maj: Fisksoppa

Vecka 20, 16 maj: Sista soppan för terminen. Idag blir det en överraskning!

Pris: 60 kronor. Swisha gärna

Önskas vegetariskt alternativ/specialkost meddela köket senast dagen före.

Kontakta köket på: tfn 040-40 65 92 eller svedala.koket@svenskakyrkan.se

Köksvarma hälsningar
Från oss i köket

Filfiberlimpa 2 st

5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2,5 dl rågkross
1 dl vetekli
0,5 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 liter filmjölk
2 dl mörk sirap

Blanda alla torra ingredienser noga. Rör ner filmjölk och sirap. Smöra och bröa två 1,5 litersformar. Grädda i 175 grader 100 min.


Lycka till önskar köket!