En rosa blombukett står i en vas på ett bord med några tallrikar och bestick.
Lyssna

Måltider under fortbildningsveckan

Här hittar du menyn för hela veckan!

Du väljer i anmälan om du vill äta kött eller vegetariskt/veganskt. Ditt val gäller för alla dagar som du deltar och det går inte att välja olika. Tänk på matsvinnet och ange om du vill ha kvällsmat. 

Varje måltid serveras med minst 4 olika sorter sallad, dressing, knäckebröd & smör.

Onsdag:

Lunch:
Kött: Plommonspäckad fläskkarré med äppelsky, äppelmos, & rostad potatis. 
Veg / vegan: Knyte fylld med getost, rostad pumpa serveras med ragu på gröna linser & haricotsverts. 
 
Kvällsmat:
Kött: Kycklingfilé bakad i tomatsås, basilika & mozzarella serveras med ris. 
Veg / vegan: Zucchini bakad i tomatsås, basilika & mozzarella serveras med ris. 

Torsdag:

Lunch:
Kött: Chili con carne med gräddfil, nacho chips & ris 
Veg / vegan: Vegetarisk chili med gräddfil, nacho chips & ris 
 
Kvällsmat: 
Kött: Fläskschnitzel med citron & ansjovissmör, rödvinssås & rostad potatis. 
Veg / vegan: Rotsellerischnitzel med citronsmör, rödvinssås & rostad potatis. 
 

Fredag:

Lunch:
Kött: Ugnsbakad fisk med kaviar, crèmefraiche, grädde med kokt potatis 
Veg / vegan: Stekt Quornfile med bearnaisesås & klyftpotatis 
 

Lördag: 

Lunch:
Kött: Helstekt ryggbiff med bearnaisesås & klyftpotatis. 
Veg / vegan: Medelhavsquorn (Quorn, soltorkade tomater, fetaost, crèmefraiche, grädde) serveras med ris.