Återträffsläger | Boda Borg

Under hösten 2023 reser vi till Karlskoga och besöker Boda Borg.

UPPLÄGG
Under 2023 konfirmerar sig fyra olika grupper i Göteborgs Domkyrkopastorat. Nu vill vi ge er alla en möjlighet att fortsätta äventyret tillsammans som en ny gemenskap. Därför reser vi allesammans till Karlskoga för att besöka Boda Borg - där vi under en dag får göra spännande questar tillsammans. Är du nyfiken kan du läsa mer om Boda Borg här.

LÄGERINFORMATION
Vi reser från Annedalskyrkan (Albin Holms backe 10) med buss kl. 18.00 fredagen den 13 oktober (samling senast 17.45) och beräknas ankomma till Karlskoga strax innan kl. 22. På lördagen äter vi frukost och sedan spenderar vi hela dagen med att göra questar. Vi går sedan en kvällspromenad till Max för att käka middag. På söndagen den 15 oktober reser vi hem efter frukost och beräknas vara framme i Göteborg omkring kl. 14. 

VEM ÅKER MED?
Alla som konfirmerar sig under våren och sommaren 2023 är välkomna på återträffslägret. Vi reser tillsammans med några av dom Assistenter som själva var på återträffsresa hit förra eller förrförra hösten och dessutom följer en hel del av vårens och sommarens ledare med. 

PACKLISTA

  • Träningskläder och gymnastikskor.
  • Jacka och promenadskor.
  • Kläder att resa i.
  • Handduk och necessär.
  • Eventuella mediciner.
  • Sängkläder.
  • Ev. extra kudde.
  • Snacks (Inga nötter).
  • Pengar till middag på Max.

HUR GÅR DET TILL PÅ BODA BORG?
Vi bor tillsammans på själva anläggningen i rum på mellan 4-8 personer. Ni ordnar själva med rumsindelningen och ansvarar för att alla har en plats att sova.

Ni delar även in er i grupper om 3-5 personer och går sedan runt och göra precis dom questar ni själva vill. Vissa rum kräver snabbhet och smidighet medan andra går ut på logiskt tänkande. Vi tar sedan ett break mitt på dagen och käkar tacobuffé innan vi fortsätter med utmaningarna. Vill man kan man närsomhelst ta en paus eller hoppa in i någon annan grupp - så ingen kommer att behöva gå runt ensam.

VAD KOSTAR DET?
Lägret kostar ingenting. Du får resa, boende och questar på Boda Borg tillsammans med frukost och lunch av oss. Ta dock med dig pengar till middagen på Max.

VEM FÅR ANMÄLA SIG?
Alla som konfirmerat sig hos oss är välkomna att följa med! Oavsett om du konfirmerade dig i år eller förra året. Anmälan är öppen redan nu och du anmäler dig enkelt genom formuläret här nedanför. Kom ihåg att även om resan är kostnadsfri för er så är det fortfarande en kostnad för oss. Vi räknar med att dem som anmäler sig till lägret också följer med på resan.

Sista anmälningsdag var fredag den 6 oktober. Får ni förhinder p.g.a. sjukdom måste detta meddelas till Andreas Rångeby snarast möjligt.