Foto: Magnus Aronson/IKON

Konserter i Bärke pastorat

Här kan du läsa om kommande konserter i alla våra kyrkor, Malingsbo, Söderbärke och Norrbärke. Om inget annat annonseras är det fri entré och kollekt vid utgången till konserter arrangerade av Bärke pastorat, . Varmt välkommen!

Foto: Veronica Isabelle Photography

Konesrt i Söderbärke kyrka söndag 1 september kl.14 med saxofonkvartetten Ensemble Eiradís i samarbete med sångerskan Camilla Last

”Kvinnor Som Skapar” är ett konstprojekt av och med kvinnor. Konsertserien tar plats i flera kommuner runt om i Dalarnas län och i projektet samarbetar lokala, nationella och internationella kvinnliga konstnärer för att belysa kända som okända verk av kvinnliga tonsättare och arrangörer. En av projektets huvudsakliga målsättningar är att uppmärksamma kvinnliga konstnärers arbete samt bjuda in publik från både landsbygd och större städer i Dalarna för att uppleva resultatet tillsammans med ensemblen.

Under konserten bjuder ensemblen in den lokala kvinnojouren ”Systerskapet”  för att informera om deras arbete. Det är gratis inträde till konserten och vi hoppas istället på att besökare vill donera pengar till kvinnojourens fortsatta arbete.