Assistent | Utbildning & Läger

Att vara Assistent handlar till stor del om att vara engagerad på träffar och läger under året. För att ni som Assistenter ska känna er väl förberedda på er uppgift har vi en Assistentutbildning under året.

Vår målsättning är att varje år kunna stärka och förbereda Assistenter i sin roll som en del av Konfirmandverksamheten i Göteborgs domkyrkopastorat. På sikt hoppas vi kunna erbjuda en rad olika utbildningsmöjligheter under året. Under våren kommer vi att ha Assistent- och Ledarutbildnignar i samband med våra helgläger ute på Lyckebo. Det innebär att vi kommer att ha 4 tillfällen under våren då du har möjlighet att delta. 

Anmälan sker via det externa formuläret ”Assistent på läger” här nedanför.

Att bli Assistent var det bästa med hela konfirmandtiden!

Från Utvärderingen 2022

Varje vår gör vi sammanlagt åtta olika helg- och konfirmandläger på Lyckebo. Våra läger är en viktig del av vår konfirmandverksamhet och vi tror att vi kan göra bättre läger om vi får med oss många Assistenter. Därför vill vi såklart ha med just Dig! Anmäl ditt intresse via det externa formuläret som du hittar här nedanför så hör vi av oss när det börjar närma sig avresa.

Assistent på Läger

Följ med som på någon av våra Konfirmandläger under våren.

Anmäl ditt intresse