Foto: Ikon

Öppna förskolan i Annedal

På vardagar träffas daglediga föräldrar och barn i Annedal (Kvarterskyrkan Mariehäll). Den 29 maj tar öppna förskolan i Annedal sommarlov. Vi ses igen vecka 35 när höstterminen startar!

Välkomna till Öppna förskolan i Annedal! Hos oss finns plats för kravlöst umgänge för dig och ditt barn där du som förälder kan träffa andra vuxna och knyta kontakter, samtidigt som ditt barn får möta andra barn.

Här pratar vi om alltifrån livsfrågor till tankar och funderingar kring barn och föräldraskap.

Tre tisdagar under hösten är du och ditt barn välkomna till Ängbykyrkans ”Barnens kyrka” där vi kommer ha sångstund, prata om sådant som hör livet till och mysa på mjuka kuddar.

Vi kommer även en gång per termin ha föräldrakväll i samarbete med Ängbykyrkans Öppna förskola där vi bjuder in till fika eller HLR-kurs inriktat på yngre barn. 

Öppettider

Måndag kl. 9.00–12.00
Tisdag stängt
Onsdag kl. 9.00–12.00
Torsdag kl. 9.00–12.00
Fredag stängt

Sista öppna förskolan för vårterminen är 29 maj. Vi ses igen vecka 35 när höstterminen startar. 

Om Öppna förskolan

Öppna förskolan är ett avslappnat träff för föräldralediga. Här möts föräldrar och barn för att leka, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra. Varje dag har vi gemensam sångstund.

Öppna förskolan är en öppen mötesplats som inte kräver någon föranmälan, det är bara att komma hit. Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma.

Hitta hit

Kvarterskyrkan Mariehäll ligger på Bällstavägen 44. Med kollektivtrafiken tar du dig lättast hit med buss 113 från Islandstorget eller Sundbyberg C. 

Kontakt