Foto: Stella Sunnberg

Brommasalen – eventlokal för uthyrning

Det nya församlingshuset intill Ängbykyrkan har en 255 kvm stor eventlokal som går att hyra för olika tillställningar. Kanske till den stora bröllopsfesten, födelsedagsfirandet eller konferensen? Läs mer i reportaget ur Brommabladet nr 1-24 här.

Ur Brommabladet 1-2024  (22/3-24)

Brommasalen öppnar för uthyrning

Den har redan hunnit visa vad den går för som egen utställningslokal, konsertlokal och, nu senast, som konferenslokal för 180 tillresta deltagare. Med de sista detaljerna på plats är Bromma församlings nya eventlokal i församlingshuset intill Ängbykyrkan redo för uthyrning.

I början av januari blev den helt klar. Med ett sista tekniktillägg, en stor filmduk och en mobil scen skulle den nya 255 kvm stora eventlokalen i Bromma församlings nybyggda församlingshus snart vara värd för 180 konferensgäster. Och det blev en lyckad tillställning. En utvärdering visade att konferensen med råge infriade förväntningarna. Arrangören Stockholms stift gav den med beröm godkänt.

Eventlokal med många möjligheter
Fram till nu har här också hunnit hållas konstutställning, konferens, ungdomträff, körverksamhet och inte minst en fullsatt och uppskattad ”ABBA-konsert” med kören Bromma Bliss. Det är förstås bara några exempel på Brommasalens användningsområden. Möjligheterna är många när den nu också ska kunna gå att hyra för olika sammankomster.
Marika Lingmerth, som ansvarade för Bromma församlings monter på Bröllopsmässan i Älvsjö i februari, tror att lokalen bland annat kommer att bli en populär plats för bröllopsmiddagar, dopkalas och stora födelsedagsfiranden i framtiden. Hon berättar att Brommasalen har en flyttbar scen, platsbyggda gradänger (trappstegs-sittplatser) och stapelbara stolar för 380 personer.
– För tillställningar med bordsdukning finns plats för 150 sittande matgäster och vid exempelvis konferenser (utan bordsdukning) för upp till 380 sittande gäster. Teknisk ljudutrustning, projektor, med mera, kan också lånas ut. Möjligheterna är som sagt många!

För mer information och bokning kontakta:
Bodil Hansen

bodil.hansen@svenskakykan.se
Tel 08 56435513