Upplevelser i sommar

Nyhet Publicerad Ändrad

Musik och allsång, barnens dag, guidning i kyrkorna, friluftsgudstjänster, pilgrimsvandringar, sommarcaféer, hjälp kyrkråttorna och mycket mer! Läs den gemensamma sommarfoldern:

Öppna kyrkor

Välkommen till öppen kyrka och kyrkstäderna under sommaren! Se dig omkring i fina kyrkorum, och sätt dig ner en stund om du vill. I vissa kyrkor kan du även delta i guidade turer, utan kostnad.

Friluftsgudstjänster

Varje söndag kl. 11.00 ordnas gudstjänster i Hortlax kyrka, Piteå kyrka, Öjeby kyrka och Norrfjärdens kyrka. Utöver det är du också välkommen till frilufts- och sommargudstjänster.

Sommarcaféer

Under sommaren kan du besöka många caféer runt om i Piteå, välkommen att komma förbi och fika!

Hjälp kyrkråttorna!

Upptäck kyrkstäderna och hjälp kyrkråttorna Julle, Smulan och Max att hitta sina vänner!

Musik i sommarkväll

Ta chansen att onsdagar hela sommaren få lyssna till härlig musik i sommarkväll, med variation av både musiker och musik. Se programmet här!

Kvällsmusik i sommar

Välkommen till konserter i Hortlax kyrka under sommaren! Onsdagar kl. 19.00 med olika musiker och gäster. Se programmet här. Fri entré!

Sommarens pilgrimsvandringar

Pilgrimsvandring är ett sätt att i den yttre resan även göra en inre resa där man söker sig själv och de goda värdena i livet. Välkommen till sommarens olika pilgrimsvandringar i Piteå.