Kärda barn- och ungdomsverksamhet

Välkommen till Kärda församlingshem!

Knattecafé 
Torsdagar kl. 9.30-11.30. För barn i vuxens sällskap. Drop in från kl. 9.30.        
Knattecafé är en öppen verksamhet (ingen anmälan), en mötesplats för barn upp till förskoleåldern tillsammans med förälder som t ex är föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Vi leker, ritar, pysslar och har alltid en sångstund. Efter sångstunden fikar vi tillsammans. Gillar ni att fika och leka - då är knattecafé något för er. 

Minikul
Måndagar kl. 15-16.30. För dig som är 4-5 år. Vi leker, pysslar och har kul tillsammans. Vi erbjuder oss att hämta barnen på Solstrålens förskola kl. 14.30 och går sedan tillsammans till församlingshemmet. Meddela oss och personalen på förskolan om ni vill detta. Vi börjar med att äta mellanmål tillsammans.
OBS! Anmäl ditt/dina barn till Minikul i formuläret nedan. 

After school - miniorer 
Onsdagar kl. 14-16.30. För dig som går i F-klass till årskurs 3. Vi pysslar, spelar spel och bakar. Vi möter barnen vid skolan och går tillsammans till församlingshemmet kl 14. Meddela oss och fritids personal om ni önskar detta. Vi börjar med att äta mellanmål tillsammans. 
OBS! Anmäl ditt/dina barn till After school- Miniorer i formuläret nedan.

Juniorer 
Tisdagar kl. 15.30-17.00. För dig som går i årskurs 4 till 6. Vi fikar och har roliga samtal runt borden. Vi har också läger. För de barn som kommer med buss från Forsheda (åk 6) finns macka att äta när ni kommer från skolan. 
OBS! Anmäl ditt/dina barn till Juniorerna i formuläret nedan. 

KU
Tisdagar kl. 17.30-19.30. För dig som går i årskurs 7 och uppåt. Här lagar vi mat eller fikar varje gång, pratar och har skoj runt bordet. Ibland har vi övernattning. Häng med, du också!
OBS! Anmäl ditt/dina barn till KU i formuläret nedan.


Ledare: Tina Davidsson

OBS! Fyll i ett formulär per barn. Jag anmäler mitt barn till: