Foto: Svenska kyrkan/IKON

Barngruppen

På onsdagar kl. 16:00-18:00 är det barngrupp i kyrkans café. Hit är alla mindre barn och förskolebarn välkomna tillsammans med sina föräldrar eller mor/farföräldrar!

I denna grupp samlas barn, för närvarande främst i åldrarna 1-5 år, i sällskap med förälder eller mor/farförälder varje onsdag eftermiddag i kyrkans café.

Vi fikar, leker och pratar, och därefter antingen målar, pysslar eller bakar vi! Varje träff avslutas med en gemensam sångstund. 

Barngruppen är ett tillfälle för barnen att få träffa nya vänner, att få leka och sjunga på svenska, och inte minst för att få äta kanelbullar - det vill säga inmundiga svensk kultur ;) ! Syftet är även att erbjuda ett tillfälle för föräldrar i liknande situtioner att träffas och därmed ge dem möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter. 

För deltagandet i barngruppen ber vi dig att du blir medlem i församlingen. Medlemskapet som familj kostar 100,- € per år. 
Allt pysselmaterial är inklusive; du betalar endast 5 Euro för fika för en vuxen och ett barn. 

"Dragspelshjärtan"
Dragspelshjärtan Foto: ms

Har du frågor eller funderingar är det bara att skicka oss ett mejl!

Kul om ni vill vara med!

Församlingsliv i Hamburg

Bli medlem

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg! Vi är en gren ev Svenska kyrkan men står som svensk utlandsförsamling (SKUT) nästan helt på egna ben. Vi välkomnar dig att bli medlem hos oss.