Café & Gemenskap, kaffekopp

Gemenskap för alla

Här hittar du alla våra gemenskapsaktiviteter- och träffar. Hos oss finns mängder av gemenskapsträffar med blandat innehåll. Allt från språk- och musikcaféer till pyssliga syföreningar och lärorika föreläsningar. Olika mötesplatser där vi ser förbi åldersgränser och nationaliteter och där vi får utbyta tankar och livserfarenheter.

Ofta bjuds det på någon programpunkt eller underhållning av varierande slag. Det är också ett välkänt faktum att i Sverige är vi ett fikande folk – inte allra minst i kyrkan – så du kan vara säker på att kaffet hålls varmt och att det finns något gott att tugga på! 

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra olika café- och gemenskapsaktiviteter.

Västlands församling:

Café Ankaret

Välkommen till vårt trevliga café i centrala Karlholm! Här finns ett litet men naggande gott utbud av hembakt kaffebröd, smörgåsar, varm toast och givetvis kaffe, te och saft - allt till självkostnadspris. Här kan du också använda wifi gratis och njuta av den vackra utsikten bakom kyrkan.

Pratbubblan

Kom och dela en stund i gemenskap! Öppet för alla – äldre som ung. Diakon Carina finns på plats och leder andakt och vi får enkla varierade program att lyssna och delta i. Fika med smörgås och kaka för valfri slant.

Hållnäs-Österlövsta församling:

Någon i rutig kavaj håller en kaffekopp och en kanelbulle på fatet.

Träff för äldre

Anna-Britta, Lena och Carina hälsar er välkomna till Träff för äldre i Hållnäs församlingshem! Vi träffas några timmar på eftermiddagen för att fika, prata, jobba med lite klurigheter, fira andakt och ha det trevligt tillsammans. Ibland kommer en gäst och underhåller oss.

Tolfta församling: