Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfa After School 2024-2025

Ändrad

Välkommen på veckoläsning i Stora Höga! Konfirmationstiden kommer var en tid när man tillsammans får utforska vad kristen tro är. Fundera på frågor om livet, tro, Gud, Jesus, världen, relationer och mycket mer… Du kan se fram emot nya vänner, en rolig tid med gemenskap och spännande läger.

Start: 15/9 i Jörlanda kyrka kl.10, med vårdnadshavare. 
Första konfirmationsträffen torsdag19/9 kl.15-17, Kyrkans hus.

Plats: Torsdagseftermiddagar kl.15-17 i Kyrkans hus.

Läger: 11-13/10-2024, Berghem 25-27/4-2025, info om plats kommer längre fram.

Upplägg: Vi träffas på torsdagseftermiddagar i Kyrkans hus, Stora Höga. Kyrkans Hus kommer vara öppen innan läsningen, så det är bara dyka in efter skolan slutat. Ett helgläger i oktober och ett helgläger i april.

Konfirmation: 17/5-2025, Jörlanda kyrka

Ledare: Anders Wendel, präst. Daniel Hansson, pedagog
Mer info: Daniel Hansson, församlingsassistent

Anmäl dig här! - senast 31 augusti

Ange vilken eller vilka grupper du är intresserad av.

Har du angett fler än ett alternativ i kryssrutorna ovan, kan du här nedanför ange vilken ordning du prioriterar dina val. Skriv exempelvis: "1 Torsdagskonfa, 2 Äventyr" .

Dina uppgifter som konfirmand:

Din vårdnadshavares uppgifter:

Din vårdnadshavare måste godkänna att intresseanmälan skickas till konfirmationsgruppens kontaktperson.

För att kunna hantera din anmälan till en konfirmationsgrupp behöver vi vissa uppgifter från dig. Uppgifterna kommer att skickas till arrangören av konfirmationsgruppen. Om du är under 18 år behöver vi även skicka din vårdnadshavares namn och kontaktsätt.

Genom att anmäla dig till en konfirmationsgrupp samtycker du till att vi skickar dina personuppgifter i enlighet med det ovanstående. För ungdomar under 18 år krävs att vårdnadshavare samtycker till att den blivande konfirmandens, samt sina egna, personuppgifter skickas i enlighet med det ovanstående.

När du sedan antas till en konfirmationsgrupp kommer dina personuppgifter att registreras av den aktuella arrangören och behandlas i syfte att administrera konfirmationsgruppen. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, få besked om vilka personuppgifter om dig som arrangören av konfirmationsgruppen behandlar och hur arrangören behandlar dessa uppgifter. En skriftlig ansökan om information ska ställas till arrangören av konfirmationsgruppen och den ska vara undertecknad av dig själv. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om behandlade personuppgifter.