En blandad kör övar i en kyrka.
Lyssna

Vuxenkör - Ungdomskör - Barnkör

Svenska sånger, psalmer, större verk till fest, till vardags, till högtider, till lucia...

GÅ MED I KÖREN NU

Alla gillar att sjunga! Du också?

Då är du hemskt välkommen att komma och sjunga med oss i Svenska kyrkans vuxenkör eller ungdomskör! Höstens många Luciakonserter är årets höjdpunkt för båda körerna, speciellt när vi fyller St. Petri-kyrkan med stämningsfull musik till skenet av stearinljus! Att kunna lite svenska är ett plus men är inte ett måste.


VUXENKÖREN

I vuxenkören är alla välkomna, ung som gammal, nybörjare som proffs! Vi sjunger en blandad repertoar med underbara klassiska svenska körverk, härliga poplåtar och evigt populär kyrkomusik. Vi repar i kyrkan på torsdagar kl. 19.30-21.

Helgen 28-29/9 startar vi Luciasäsongen med en kick-off-helg med körrep, sångteknikträning och trevligt umgänge. Alla nya körmedlemmar får vara med!

UNGDOMSKÖREN

I ungdomskören sjunger barn och unga i åldrarna från 8-18 år och vi repar ungefär två gånger i månaden, oftast på söndagarnas tidiga eftermiddag. Vi sjunger flera konserter och gudstjänster varje år och dessa är extra populära för kyrkans medlemmar att lyssna på!

Intresserad? Har du frågor? Hör av dig till körledaren Charlotta Henricson på hamburg@svenskakyrkan.se eller charlotta.henricson@gmail.com

 

BARNKÖREN - nystart

Det finns en nystartad barnkör för barn mellan 4-7 år som går under namnet ”Barnkören”. Den tidigare ”Barn- och ungdomskören” heter numera bara ”Ungdomskören”. Elisabeth Bengtson-Opitz är körledare för barnkören och får hjälp av Fredrik Arnesson med kommunikationen. Så, välkommen att höra av dig hos Fredrik om ditt barn har lust att sjunga i den här mysiga gruppen: fredrik123arnesson@gmail.com

 

Foto: iak

Välkommen att anmäla dig till Svenska kyrkans kör som repar torsdagar kl. 19.30-21.00

Vill du besöka Svenska kyrkan i Hamburg med grupp?

Känn dig varmt välkommen! Här följer information inför din bokning hos oss i Hamburg.