Boende

Hyr en bädd eller tälta gratis.

Hyr en bädd för 350 kr/natt. Lakan och handduk ingår (går ej att välja bort). Det finns totalt tre bäddar och de är i samma rum, så det är sovsalsprincipen som gäller. Tillgång till dusch och litet kök. Bokas senast kl.12 samma dag under perioden 7 juni-31 augusti. Bokningsförfrågan via e-post, telefon eller på plats.
Kontakt Frösö pilgrimscenter
froso.pilgrimscenter@svenskakyrkan.se
076-10 76 781

Vi har också en yta utanför sockenstugan som är dedikerad åt tältning för pilgrimer. Det är gratis och behöver inte bokas. Enkla faciliteter finns i närheten. Vi har även en grillplats.

Registrera dig gärna - digitalt eller i en pärm på området. Det är bra och kul för oss att se hur många som har tältat hos oss och när.

Klicka här för att kolla in övrigt boende längs med S:t Olavsleden.

'

GÄSTBOK Gästboken är inte offentlig. Det du skriver når bara behörig personal i Frösö, Sunne och Norderö församling. Dina personuppgifter sparas inte utan raderas så fort vi tagit ut statistik. Längst ner i gästboken kan du skriva ett omdöme om du vill och kryssa i om vi får publicera omdömet. GUEST BOOK The guest book is not public. Only authorized staff will handle the data and only for statistical purposes.