Barn och ungdom Norrstrand

I Norrstrands församling finns massor att göra. Här hittar du barn och förskola, information om ungdomsverksamheten med bland annat konfirmandgrupper, ungdomsledare och ungdomsgrupp för unga i behov av särskild stöd.

Öppen förskola Norrstrandskyrkan

Tisdagar 14.00-16.00. För barn 0-6 år i sällskap av vuxen. Varmt välkommen! 17/9 samt 24/9 är vi utomhus i lekparken. Start inomhus 1/10.

Svenska Kyrkans Unga är en ungdomsgrupp som riktar sig till dig från 13år. Förnärvarande håller vi till på Västerstrandskyrkan

Svenska Kyrkans Unga, SKU Västerstrand

Ungdomsgrupp för dig mellan 13-25 år. Vi träffas varje torsdag 19.00-21.00.

Hoppets gäng - en ungdomsgrupp för unga i behov av särskilt stöd

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Onsdagar 15.00-16.30 Norrstrandskyrkan. Start 27 september.

Unga ledare

För dig som är ung ledare i församlingens olika ungdomsgrupper. Vi träffas ibland för utbildning och gemenskap. Hör av dig till Mirjam Öberg på 054-14 15 33 om du vill hjälpa till!

Konfirmandgrupper

Terminsläsning eller intensiv- läsning på sommaren. Alla 14-åringar får inbjudan. Kontakta Hanna Wessmark om du har frågor 054-14 19 42. 

Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.

Om Norrstrandskyrkan

Nära E18 på Norrstrand ligger kyrkan som är ett av Karlstads landmärken. Den har ett vackert kyrkorum och två församlingssalar i anslutning till kyrkorummet.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.