Anmälan till Segelkonfa (Dalvikskyrkan)

Vad kul att du vill anmäla dig till konfirmation 2024-2025! Vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Anmäl dig så snart som möjligt.

Om konfirmanden eller konfirmandens vårdnadshavare inte kan eller vill ge ut personnummer eller andra personuppgifter av olika skäl som exempelvis skyddat ID, saknad av svenskt personnummer eller annat, så hänvisas anmälan till församlingsexpeditionen via 036-30 35 00 eller jonkoping.info@svenskakyrkan.se

Konfirmandens uppgifter

Är du döpt?

Vårdnadshavares Uppgifter

Övrigt

Får vi ta bilder på konfirmanden för användning i Sociala Medier?

Till dig som är förälder: Så här behandlar vi personuppgifter

För att ditt barn ska kunna delta i konfirmandverksamheten behöver vi hantera och spara de personuppgifter som efterfrågas i den här anmälan. Uppgifterna kommer att behandlas enligt gällande integritetslagstiftning.

Dina rättigheter

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller ditt barn. Du har också möjlighet att begära rättelse, överföring eller att vi begränsar behandlingen samt göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Detta gör du enklast genom att maila oss på jonkoping.info@svenskakyrkan.se eller ringa 036-30 35 00. Om du har klagomål på vår behandling av personuppgifter har du rätt att framföra det till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten.

Personuppgiftsansvarig är Svenska kyrkan Jönköping

Besöks- och postadress:
Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping