Lyssna

Barn och ungdom

I kyrkan strävar vi efter att barnen och deras vuxna ska känna sig trygga, att de duger som de är och att den kristna livsstilen är en naturlig del av deras liv.

Barn- och ungdomsverksamheten i Tierps pastorat är uppdelad i fyra kategorier – den öppna barngruppen, olika barngrupper- och körer med anmälan, skolarbete och konfirmation. Läs mer om respektive kategori genom att klicka på de olika länkarna nedan!

Kyrkis

Varmt välkommen till Kyrkis som är en öppen verksamhet för dig som är hemma med barn 0–5 år!

Barnkörer

I Tierps pastorat har vi kombinerade kör- och barngrupper för barn i olika åldrar. Till dessa grupper är alla välkomna, men anmälan krävs.

Barngrupper

I Tierps pastorat har vi flera grupper för barn i olika åldrar. Till dessa grupper är alla välkomna, men anmälan krävs.

Skolarbete

Vi i Svenska kyrkan Tierps pastorat har en önskan att träffa alla skolelever och erbjuder innehåll för årskurs 3–6.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmationen är ett erbjudande till dig som vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för just dig.

Ungdomsgrupp

Denna grupp riktar sig till dig som går i nian eller gymnasiet, är konfirmerad och/eller vill ha gemenskap i kyrkan tillsammans med andra ungdomar.

Kolikvagga för utlåning

Har ni ett barn med kolik och önskar att låna en kolikvagga? Vi har en kolikvagga i Tierp som finns till utlåning helt gratis till de familjer som är i behov.