Förändringsresan

I podden Förändringsresan samtalar biskop Åsa Nyström med gäster om att leda i förändring. Vad driver dem och hur är man bäst ledare i förändring? Häng med på Förändringsresan!

Samtalspodden Förändringsresan lanserades i september 2024. Häng med när biskop Åsa Nyström utforskar vad som driver olika ledare och hur är man bäst ledare i förändring.

– Jag har arbetat med ledarskap under merparten av mitt yrkesliv. Nu vill jag undersöka hur andra i liknande positioner upplever hur det är att vara just ledare i tider av förändring. Vad som driver dem, vilka nycklar som finns för att få till rörelsen som behövs – och vad kan jag och kyrkan få lära oss av mina gäster? säger Åsa Nyström och fortsätter:

– Podd är nytt för mig, både att lyssna på och att arbeta med. Jag gillar mötet, att nyfiket få ställa de där följdfrågorna och se var samtalet tar vägen!

Lyssna här

Avsnitt finns att lyssna på här nedan, på Spotify och Podbean. Den första måndagen i varje månad kommer ett nytt avsnitt!

Biskop Åsa Nyström

Åsa Nyström är född 1960 och har sina rötter i Umeå. Den 3 juni 2018 vigdes hon till biskop i Luleå stift, den nionde i ordningen sedan stiftet bildades 1904.

Kontakta redaktionen

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med redaktionen.