11- kaffe i Ingatorps församlingshem
Foto: Nadine Minner/Ikon

11-kaffe i Ingatorps församlingshem

Vårt uppskattade 11-kaffe fortsätter hela 2024. Vi ses för att fika, umgås och lösa en del världsproblem. Välkommen till vår trevliga gemenskap.

Vi träffas varannan onsdag jämna veckor i Ingatorps församlingshem kl 11.00-13.00. Start 24 januari 2024.

I serveringen finns hembakat till självkostnadspris. 

 

11 kaffet i Ingatorps församlingshem fortsätter året ut, varannan onsdag jämna veckor. Vi säger att det håller på så länge våra härliga gäster vill komma och fika och ha trevligt runt kaffebordet, för det har vi verkligen, vi pratar och pratar, vi har alltid mycket att diskutera och avhandla.  

Ibland gästas vi av någon som vill underhålla oss. Till våren kör vi favoriter i repris. Den 20 mars kommer Inge Danielsson. Den 17 april kommer Anders o Gun och kör allsång med oss. Båda gångerna serveras våfflor till kaffet.

Vi har 11 kaffe även 1 maj och då står smörgåstårta på menyn. Senare går det förhoppningsvis fint att vara ute och 29 maj blir det korv vid grillplatsen. Skulle vädret inte vara med oss, går det ju alldeles ut märkt att äta korv inomhus.

Spontant dyker det upp någon som ger oss underhållning och det är också mycket uppskattat. Sören Hugosson har visat bilder från Ingatorp med omnejd och så har han haft med trattgrammofonen och spelat skivor till kaffet. Lasse Davidsson förgyllde vårt elvakaffe , när han tog upp sitt munspel från fickan och spelade så det stod härliga till. Det fina i kråksången är att de har lovat återkomma. 

Välkommen hälsar Birgit och Kristina