Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ramselegruppen

Konfirmationsgrupp för dig som börjar årskurs 8 eller 9 hösten 2024. Vi träffas varannan tisdag efter skolan i Ramsele församlingshem. Konfirmationen sker helgen 17-18 maj 2025. Anmäl dig senast den 2 september.

Veckoläsning och läger

Vår första träff sker söndag den 8 september klockan 18.00 i Ramsele kyrka. Då vill vi även att vårdnadshavare följer med. Där och då berättar ledarna, prästen Marthin Jönsson och pedagogen Eva Berglund, mer om vad ni kommer få uppleva under läsåret.

Våra träffar kommer sedan ske varannan tisdag, direkt efter skolan. Vi kommer även åka på två läger i närområdet. Här kan du välja om du vill åka på läger med övernattning(8-10 november och 7-9 mars) eller endast träffas på dagtid en lördag i oktober samt några dagar under sportlovet.

Lägerform (välj ett alternativ)

Genom en lag som kallas för dataskyddsförordningen har du ett särskilt skydd för dina personuppgifter. Personuppgifter är information som gör att man vet att du är du. Skyddet ska förhindra att olika företag eller organisationer använder dina personuppgifter på fel sätt. Om någon vill använda dina personuppgifter måste de berätta för dig om hur och varför de vill använda dem. Därför kommer vi nu att berätta för dig hur och varför vi vill använda dem. För att kunna hantera din anmälan till en konfirmandgrupp behöver vi viss information om dig, bland annat för att kunna kontakta dig. Informationen som du skriver i anmälan kommer att skickas till de som har ansvar för konfirmandgruppen. Om du är under 18 år kommer vi även att skicka information om din vuxna kontaktperson till de som har ansvar för konfirmandgruppen. Ditt personnummer kommer att kontrolleras mot ett register som kallas folkbokföringsregistret för att se att informationen stämmer och för att hämta din adress.

Övriga konfirmationsgrupper läsåret 24/25

Sollefteågruppen/helgträffar

Konfirmationsgrupp för dig som börjar årskurs 8 hösten 2024. Vi träffas i Sollefteå församlingsgård en lördag i månaden. Konfirmationen sker helgen 17-18 maj 2025. Anmäl dig senast den 9 september.

En samling packade resväskor och sportbagar står samlade utomhus.

Konfirmationsläger - Berlin

Börjar du i årskurs 8 nu till hösten? Då har du chansen att följa med på konfirmationsläger till Berlin i augusti nästa år. Låter det intressant? Läs mer här.