Tio barn och en ledare leker med en stor färggrann "fallskärm". De hjälps åt att kasta upp den i luften.De är utomhus på en gräsmatta.
Lyssna

Miniorer

Gruppverksamheter för barn i förskoleklass upp till årskurs tre. (Observera, åldersgrupperna varierar i församlingarna.) Pyssel, lek, bus, fika och andakt. Finns i tre av våra församlingar.

Miniorer i Långsele

Vi har två grupper för barn från förskoleklass till årskurs 3. Måndagar klockan 13.00-15.00 eller tisdagar 14.00-16.00 i Långsele församlingsgård. Välj själv vilken som passar.

Tisdagsgruppen i Sollefteå

Miniorgrupp för barn i årskurs 2-3, tisdagar i Sollefteå församlingsgård. ”Kyrkbilen” hämtar de barn som är på fritids någon gång mellan 14.30 och 14.50. Vi läser ut Barnens bibel och sedan blir det pyssel och lek, med mera, fram till 16.30. Här hittar du information om anmälan.

Måndagsgruppen i Sollefteå

Miniorgrupp för barn i förskoleklass till årskurs 1, måndagar i trakterna kring Sollefteå kyrka. ”Kyrkbilen” hämtar de barn som är på fritids någon gång mellan 15.15 och 15.30. Vi läser ur Barnens bibel och sedan blir det lek och bus, framförallt utomhus, fram till 16.30. Information om anmälan finns här.

Pysselklubben i Helgum

För barn i årskurs F-3, torsdagar klockan 13.00-15.00 i Valvikens kyrksal. Kyrkans personal hämtar deltagande barn vid Helgums skola och följer dem sedan tillbaka då verksamheten är slut. Vi är tillbaka på skolan vid 15.15. Vi läser och pratar om dagens text, därefter fika följt av olika kreativa aktiviteter.