Foto: Mikael Ringlander

Se människan på Bokmässan

Bokmässan är Nordens största kulturella mötesplats. Svenska kyrkan erbjuder som vanligt ett varierat program med existentiellt perspektiv under fyra dagar. Torsdag 26 - söndag 29 september 2024, Svenska Mässan, Göteborg

Biljetter, seminariekort, guldkort

Entrébiljetterna gäller valfri dag till alla utställningshallar. För seminarier krävs seminariekort torsdag - lördag. Enstaka rabatterade entrébiljetter kommer även att säljas i Domkyrkan, Göteborg, med start i augusti. Beställ senast 10 september för att få rabatt.

Seminarieprogram

Se människan medverkar med seminarier på fyra scener under Bokmässan. Om allt från rymdepos och seriefigurer till skogsfrågor och bistånd. Alla med ett fördjupande och existentiellt fokus som inspiration för vidare samtal. Men också med en blandning av humor och allvar.

Se människan-scenen

Varje år hålls ett sjuttiotal författarsamtal på Se människan-scenen. Vi lyfter fram existentiella frågor genom litterära samtal om nya böcker och utforskar vad det är att vara människa.

Det händer utanför Bokmässan

Flera kyrkor i stiftet kommer att genomföra aktiviteter utanför Svenska Mässans lokaler och som hör samman med Bokmässan. Sidan uppdateras löpande.

Fotografiska stråket

Svenska kyrkan arrangerar tillsammans med Bokmässan varje år utställningar med bilden i fokus.

Bokmässan tidigare år

Här kan du hitta material från tidigare års upplagor av Se människan och Svenska kyrkans närvaro på Bokmässan.