Foto: Privat

Pilgrimsvandring Vadstena 13–15 september

Pilgrimsvandra i Vadstena 13–15 september. Avgång Stensjökyrkan 13 september kl 08.30. Tillbaka Stensjökyrkan 15 september ca 18.45. Dagsvandringar med bas på Birgittasystrarnas gästhem. Tema: Heliga Birgitta, heliga du och heliga jag - en vandring i Vadstena och dess omgivningar. Anmälan senast 29 augusti. Kostnad 2800 kr

Heliga Birgitta, heliga du och heliga jag

- en vandring i Vadstena och dess omgivningar

Välkommen att pilgrimsvandra i Vadstena 13–15 september. Dagsvandringar med bas på Birgittasystrarnas gästhem med temat: Heliga Birgitta, heliga du och heliga jag.

Vi människor är lika i alla tider. Ibland lyfts någon fram så att vi kan glädjas åt vårt eget och varandras liv. Heliga Birgitta är världsberömd. Vad kan vi upptäcka – hos henne, oss själva och varandra och inte minst hos Gud? En stor del av sitt liv var hon i Vadstena – en plats lika viktig som vår egen miljö. 

Vandringen

Vi kommer att röra oss i en underskön natur och i fantastiska miljöer: mellan klosterruiner, befintliga nutida kloster och kyrkor. Och det är just själva vandringen som kommer att vara i centrum. Därför bör man veta med sig att man klarar att gå obehindrat ca 15 km per dag.

Chartrad buss

Foto: Privat

Bussen avgår fredagen den 13 september från Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18 Mölndal, kl. 08.30.

Vi är tillbaka vid Stensjökyrkan den 15 september ca kl. 18.45.

Vandringsledare: Tomas Wettermark och Christian Josefsson

Frågor

Har några frågor om vandringen mejla Tomas Wettermark: tomas.wettermark@svenskakyrkan.se

eller Christian Josefsson: christian.josefsson@svenskakyrkan.se

Anmälan gör du längre ner på sidan

Sista anmälningsdag: 29 augusti 2024.

Boende

Vi bor med vandrarhemsstandard i Birgittasystrarnas gästhem, som ligger i det gamla klosterområdet. Det finns åtta enkelrum, fyra dubbelrum (med dubbelsäng) och två tvåbäddsrum (med två separata sängar).

Kudde och täcke finns, men inte lakan och handduk. Vill ni hyra kontakta hotel@klosterhotel.se eller ring: 0143-13000

Kostnad 

Avgiften för dagarna är 2 800 kr. I avgiften ingår kost, logi och transport t/r Stensjökyrkan.

När du anmält dig skickar vi en faktura på deltagaravgiften.

Avbokningsregler för vandringen: 

Om du inte har möjlighet att delta ber vi dig att så fort så möjligt meddela oss detta, så att vi kan erbjuda platsen till någon annan. Kostnader för avbokningar i samband med vandringen ” Heliga Birgitta, heliga du och heliga jag”: 

Vid avbokning fram till 14 dagar före start ingen kostnad. Vid avbokning 14 – 7 dagar före start tas halv kostnad ut. 

Vid avbokning senare än 7 dagar före start debiteras hel kostnad, om inte läkarintyg kan uppvisas.

Genom din anmälan till Pilgrimsvandringen ” Heliga Birgitta, heliga du och heliga jag…” samtycker du till att Mölndals pastorat registrerar de personuppgifter som du själv uppger. 
Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom pastoratet och endast i syfte att administrera aktiviteten samt säkerställa att hänsyn tas till t ex matallergier. Dessa uppgifter raderas när aktiviteten är genomförd.

Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på sidan för personaluppgiftshantering längre ner på sidan. 

GDPR/Personuppgiftshantering

Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. Här finner du information om hur vi i våra olika verksamheter hanterar dina personuppgifter.