Lediga tjänster internationellt

Lutherska världsförbundet (Lutheran World Federation)  och Kyrkornas världsråd ( (World Council of Churches) har sina huvudkontor i Genève i Schweiz. Tjänster hos dem är antingen stationerade i Genéve eller på något lokalkontor runt om i världen.

Både Lutherska världsförbundet och Kyrkornas världsråd är medlemmar i ACT-alliansen, kyrkornas globala nätverk för utvecklingssamarbete, katastrofinsatser och policysamverkan.

På denna sida finns också tjänster för det internationella arbetet stationerade på kyrkokansliet i Uppsala.

Lediga tjänster inom Kyrkornas världsråd

Inga dokument

Lediga tjänster inom ACT-alliansen

Inga dokument

Foto: Sofia Gustavsson

Skapad:2013-02-18 08:25:00

Mellan 14 februari och 27 maj är det sista ansökningsdag till utbytesprogrammet Ung i den världsvida kyrkan, till att bli Ageravolontär, delta i Ung resurs i en församling och mycket mer.

Välkommen att söka till våra utbytes- och volontärprogram >>

Just nu: Intendent (operativ chef) sökes till Svenska teologiska institutet i Jerusalem